Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Επιδεινώνεται ο καιρός από το βράδυ

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη.




Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς στο Σαρωνικό και έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου