Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η κοίτη του ποταμού έκρυβε χασίς και πυρομαχικά

χασίς,πυρομαχικά,κοινωνικά,ναρκωτικά
Για χασισοφυτείες έψαχναν στην κοίτη ενός ποταμού σε περιοχή του Ηρακλείου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά βρήκαν την παραγωγή… συσκευασμένη μαζί με πυρομαχικά και έστησαν ενέδρα για να εντοπίσουν αυτόν που τα είχε κρύψει!


Η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και μόλις εμφανίστηκε ένας νεαρός ο οποίος πήγαινε να παραλάβει τα τρία σακβουαγιάζ και μια βαλίτσα που ήταν κρυμμένα μαζί, δόθηκε σήμα σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Ο 22χρονος Αλβανός έκρυβε μέσα στη βαλίτσα έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 67 γραμμαρίων, την οποία σκόπευε να διακινήσει. Ωστόσο, εκείνα που κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών ήταν αυτά που βρήκαν στα τρία σακβουαγιάζ που είχε κρύψει ο αλλοδαπός.

Μέσα, υπήρχαν 69 φυσίγγια και μια κενή γεμιστήρα πολεμικού όπλου των 7,62 mm, τρεις βέργες για τον καθαρισμό πολεμικού τυφεκίου, δύο μαχαίρια και μια μονωτική ταινία και τώρα ερευνάται πού βρίσκεται το όπλο για το οποίο προορίζονταν. Στο μεταξύ, ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου