Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τρεις τρόποι για να ”μαγνητίσετε” τους άντρες


Δεν ήσουν ποτέ η πιο ωραία του σχολείου; Ε και; Παρακάτω θα σου αποδείξουμε ότι δε χρειάζεται να είσαι μοντέλο για να σε προσέξουν οι άντρες!





Σκέψου: σε ένα δωμάτιο είναι μια πανέμορφη κοπέλα η οποία είναι συνοφρυωμένη και δε γελάει ποτέ και μια άλλη, μέτριας ομορφιάς αλλά να είναι χαμογελαστή και άνετη! Μάντεψε ποια θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα. Ναι, καλά κατάλαβες!

Επειδή δε χρειάζεται να γίνεις κομπλεξική με την εμφάνισή σου σαν την κακιά μάγισσα στη Χιονάτη, αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι και άσε τα κόμπλεξ στην άκρη! Όλα είναι θέμα attitude, που λένε και οι Άγγλοι. Όπως «είσαι ό,τι τρως» αντίστοιχα «φαίνεσαι όπως αισθάνεσαι».

Έχουμε καλοκαίρι και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Τι κι αν έχεις παραπάνω κιλά; Τι κι αν δεν έχεις το τέλειο σώμα και το τέλειο πρόσωπο; Η αυτοπεποίθηση μετράει! Ποιος θα ήθελε να έχει δίπλα του μια εμφανίσιμη κοπέλα πελαγωμένη από τις ανασφάλειές της και γεμάτη κόμπλεξ;

3 tips για γυναίκες που τραβάνε τα βλέμματα!


Αυτοπεποίθηση

Μια γυναίκα που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση, είναι αυτόματα σέξι στα μάτια των ανδρών. Η στάση του σώματος είναι ενδεικτική για το πώς αισθάνεται κανείς για τον εαυτό του.

Η ματιά – «κάρφωμα»

Μια διεισδυτική ματιά αρκετών δευτερολέπτων προς τον άνδρα που μας ενδιαφέρει, ένα μικρό, ίσως ντροπαλό, χαμόγελο και το να πάρουμε σιγά σιγά τα μάτια από τον «στόχο» μας είναι μαγνήτης για τους άνδρες. Μπορείτε να τον ακουμπήσετε κατά λάθος στην πλάτη και ένα πονηρό και συνάμα αθώο χαμόγελο φεύγοντας σίγουρα τραβάει την προσοχή.

Αποσπάστε του την προσοχή

Για να διαπιστώσετε ότι έχετε πετύχει το σκοπό σας και σας έχει προσέξει ο «στόχος», προσπαθήστε να φέρεστε φυσιολογικά. Ψάξτε κάτι μέσα στην τσάντα σας, ισιώστε το φόρεμά σας, στρώστε τα μαλλιά σας και παρακολουθήστε αν σας κοιτάζει. Αφού βεβαιωθείτε ότι σας κοιτάει, μπορείτε να του το ανταποδώσετε με ένα γλυκό χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου