Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Παράξενα μυστικά δίαιτας από τρεις μεγάλες σταρ

Η Μιράντα Κερ διαθέτει οργανισμό που επιβραβεύει τις επιλογές της

Το μοντέλο και πρώην Άγγελος της Victoria's Secret Miranda Kerr επιμένει πως για τις εκπληκτικές αναλογίες της υπεύθυνος είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής που ακολουθεί. Αν γεμίζεις το σώμα σου με τιςσωστές τροφές και θρεπτικά στοιχεία, αυτό σε επιβραβεύει, υποστηρίζει η Μιράντα.
mirand.jpg

Κι όταν λέμε σωστές τροφές, στην κοσμοθεωρία της Κερ αυτές είναι πάντα οργανικές όπως ο χυμός νόνι από ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία.
Η Katy Perry και οι βιταμίνες!

Η 28χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι δεν μας ξαφνιάζει μόνο με τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της. Την ίδια τάση για αλλαγή έχει και στα fitness μυστικά της η αξιαγάπητη Κέιτι.

Η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, απεικονίζει την Πέρι με τρεις σακούλες γεμάτες βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής με ετικέτα πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, η κάθε μια.
perry.JPG

Η Πέρι, εκτός από συμπληρώματα διατροφής, εμπιστεύεται τη διατροφή της στον Harley Pasternak και την δίαιτα 5 σημείων που αυτός έχει δημιουργήσει και η οποία στηρίζεται σε 5 θρεπτικά μικρά γεύματα καθημερινά. Η Κέιτι λατρεύει πιάτα όπως το ψητό κοτόπουλο, η κινόα αλλά και τα σπαράγγια. Για την ενυδάτωσή της τώρα το καλοκαίρι καταναλώνει νερό καρύδας και φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων.

Η Κέιτι λατρεύει την ορειβασία ενώ περπατά με πεδόμετρο στο πόδι για να ξέρει πόσο καλά τα πηγαίνει καθημερινά.
selena.jpg
Η νεαρή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ παραδέχτηκε πρόσφατα πως είχε εθιστεί στο γρήγορο φαγητό. Πλέον, η πρώην αγαπημέν του Τζάστιν Μπίμπερ αποφεύγει τις τυποποιημένες τροφές, τα λιπαρά και έχει κατανοήσει πως το γρήγορο φαγητό της ρουφά ενέργεια. Η Σελένα ακολουθεί τον κανόνα 80-20 δηλαδή 80% σωστή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και 20% ελεύθερη διατροφή με γλυκά και ό,τι άλλο λαχταρά. Τελευταία, η Γκόμεζ απέκτησε αδερφάκι και φροντίζει να μιμείται τα μυστικά διατροφής του: μπόλικο γάλα χωρίς λιπαρά, κρέμες και φαγητό σε πουρέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου