Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στην αναμονή για Βερδού

Την οριστική απόφαση του Βερδού για το αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί από την διοίκηση περιμένουν στον Ολυμπιακό




Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τις τελευταίες ώρες βρίσκονται στην αναμονή για την οριστική απόφαση του Βερδού για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Η διοίκηση κατέθεσε επίσημη πρόταση στον παίκτη που περιλαμβάνει τριετές κλειστό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1.4 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.
Ο Βερδού μελετά την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση την Τρίτη (18/6) ή την Τετάρτη (19/6) το αργότερο για το αν θα την αποδεχθεί ή όχι.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα ισπανικά ρεπορτάζ βλέπουν δύσκολο να παίρνει την απόφαση ο Καταλανός χαφ να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
Εκτός από την απάντηση του Βερδού στον Ολυμπιακό εξετάζουν λεπτομερώς και τις άλλες επιλογές που έχουν στα χέρια τους ώστε να κάνουν επίσημη κίνησή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου