Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Στο στόχαστρο της Ναντ ο Μπουμσόνγκ

Η Ναντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ όπως ενημέρωσε ο τεχνικός της, Μισέλ ντε Ζακαριάν, τον εκπρόσωπο του παίκτη.




Την Κυριακή  ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δήλωσε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήδη εμφανίστηκε η πρώτη ενδιαφερόμενη ομάδα.
Ο λόγος για τη Ναντ, η νεοφώτιστη ομάδα στην Ligue 1 αναζητεί παίκτες με εμπειρία για την επόμενη σεζόν και ο κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού είναι στην μεταγραφική της λίστα.
Μάλιστα, την Παρασκευή ο τεχνικός της ομάδας, Μισέλ ντε Ζακαριάν συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Φρεντερίκ Γκερά και τον ενημέρωσε ότι πριν καταθέσει επίσημη πρόταση πρέπει να πάρει την οριστική έγκριση από την διοίκηση του συλλόγου.
Ο Γκερά έχει προγραμματίσει την Τρίτη να βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Μπουμσόνγκ το ενδιαφέρον της Ναντ και στη συνέχεια αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον Παναθηναϊκό για να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Την Κυριακή ο Μπουμσόνγκ άνοιξε την πόρτα της αποχώρησης από τους πράσινους δηλώνοντας στα γαλλικά ΜΜΕ: "Είμαι ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Η προτεραιότητα μου είναι η Γαλλία, αλλά όλα εξαρτώνται από τις προτάσεις που θα έχω. Στην Γαλλία ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει τα τριάντα χρόνια, είναι απαραίτητος και νομίζω ότι πολλές ομάδες αποκτούν τέτοιους παίκτες για να αποκτήσουν εμπειρία. Δεν θέλω να κάνω προπαγάνδα για τον εαυτό μου, όμως νομίζω ότι οι σύλλογοι θα κερδίσουν πολλά, ιδιαίτερα αν οι παίκτες θέλουν να γίνουν μέρος ενός πρότζεκτ".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου