Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πώς θα κάνεις τέλεια φρύδια; Με σκιά ή μολύβι;

Για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια δεν αρκούν βέβαια μόνο τα παραπάνω. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες και πέτυχε ένα τέλειο αποτέλεσμα:




Περιποιήσου καθημερινά τα φρύδια σου
Φόρμαρέ τα με ένα ειδικό βουρτσάκι ή με μια παλιά οδοντόβουρτσα, εκτελώντας απαλές κινήσεις προς τα πάνω. Η ιδανική γραμμή φρυδιών δημιουργεί ένα αρμονικό τόξο, που ξεκινά περίπου από το μέσο του φρυδιού (από την κάτω πλευρά) και τελειώνει σε μια νοητή διαγώνια γραμμή η οποία εκτείνεται έως την άκρη των χειλιών.
Πρόσεξε το πάχος
Αφαίρεσε τις περιττές τρίχες των φρυδιών σου δουλεύοντας προς τη φορά που έχουν οι ρίζες. Η φόρμα τους πρέπει πάντα να συμβαδίζει με το γενικότερο σχήμα και μέγεθος του ματιού σου και όχι απόλυτα με αυτό που μπορεί να επιτάσσει η μόδα. Ένα φρύδι από το οποίο έχει απομείνει μια λεπτή δυσδιάκριτη γραμμή ίσως να μην κολακεύει ένα στρογγυλό μάτι. Αντίθετα ένα προσεγμένο φρύδι, ως προς το πάχος και τη φόρμα του, μπορεί να προσδώσει απίστευτη γοητεία και μαγνητισμό στο βλέμμα σου.
Διάλεξε το σωστό χρώμα
Τα μολύβια και οι σκιές κυκλοφορούν στην αγορά σε τρεις αποχρώσεις: την ανοιχτή για τις ξανθιές, τη medium για τις καστανές και τη σκούρα για τις μελαχρινές.

1 σχόλιο: