Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τα trends του καλοκαιριού στο μακιγιάζ και στα μαλλιά

Το καλοκαιράκι έχει φτάσει. Κι αν και η θερμοκρασία είναι ακόμα κάπως… ανοιξιάτικη, να είσαι σίγουρη ότι όπου να’ ναι θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Επειδή λοιπόν τέτοια εποχή δεν θες ούτε έντονο μακιγιάζ, αλλά ούτε και πολύ styling στα μαλλιά σου, εμείς σου έχουμε κάποιες προτάσεις για να τις υιοθετήσεις.

Ζωηρά χείλη
Τα έντονα χείλη είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσελκύσεις τα βλέμματα. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν οι glossy αποχρώσεις του βυσσινί και του ροζ είναι στη μόδα, όπως επίσης και τα γλυκά κόκκινα του κερασιού.
1.jpg

Άσε τα μαλλιά στου φυσικά
Το καλοκαίρι το υπερβολικό styling στα μαλλιά τους κάνει τεράστια ζημιά. Ξεχάστε για λίγο το πιστολάκι, και αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα, με φυσικές μπούκλες που ανεμίζουν στο καλοκαιρινό αεράκι.
2.jpg
Ροδαλά μάγουλα
Τα ροδαλά μάγουλα είναι υγεία. Αγοράστε ένα νέο concealer για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους και προτιμήστε ρουζ στους τόνους τους ροζ και του ροδακινί.
3.jpg
Πιάστε κοτσίδα τα μαλλιά σας
Για εσάς που οι μπούκλες δεν είναι το καλύτερό σας μπορείτε άνετα να τα πιάσετε μια κοτσίδα, να βάλετε κι ένα μαντίλι στα μαλλιά και να είστε super.
4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου