Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τσίπρας: ο Σαμαράς θα έχει το τέλος του Γιώργου Παπανδρέου

«Να μου το θυμηθείτε: Το τέλος του θα είναι πιθανότατα μια επανάληψη του τέλους του Παπανδρέου» ανέφερε για τον  πρωθυπουργό Α. Σαμαρά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας,μιλώντας σε φεστιβάλ στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.  




Όπως επίσης υποστήριξε,  «ο κ. Σαμαράς έφαγε χαστούκι από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και το μεγάλο λαϊκό κίνημα υπεράσπισης της δημοκρατίας, χαστούκι που ακούστηκε στα πέρατα του κόσμου». Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι «το κύρος του και το όποιο κύρος της κυβέρνησής του κουρελιάστηκε ενώ η επίδειξη πυγμής και αυταρχισμού που επιχείρησε του γύρισε μπούμερανγκ».
Για τη  ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι ¨»κάτω από την πίεση του κινήματος και μπροστά στον ακροδεξιό αυταρχισμό του Σαμαρά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση». Όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε  «επιτέλους, θα λέγαμε, και πολύ άντεξε».
Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ε Βενιζέλο ισχυρίσθηκε  ότι «ξέχασε για άλλη μια φορά τις χτεσινές του υποσχέσεις και παραμένει όμηρος του Σαμαρά και μπάστακας των μνημονίων».
Για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον δικομματισμό.  «Ο δικομματισμός, που ευθύνεται για  όλα τα δεινά του λαού και της χώρας, τολμά τώρα να εμφανίζεται με το μανδύα της κάθαρσης, φορά το πηλίκιο του μεταρρυθμιστή, τη φουστανέλα του εθνικού σωτήρα. Σώσον Κύριε τον λαόν σου από τους επίδοξους σωτήρες του, δηλαδή» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου