Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Συνελλήφθη για χρέη ο Σκόρδας

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, που ξεπερνούν τα 2 εκ.ευρώ.Για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους δύο και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα χρέη του 52χρονου πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, ανέρχονται στο ποσό των 2.092.964,54 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 "Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο", ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Η ποινική δίωξη έγινε αυτεπάγγελτα και αφορά πλημμέλημα γιατί πρόκειται για παράβαση που έγινε πριν από το 2010, με τον δικηγόρο Κώστα Παπαδόπουλο να ισχυρίζεται ότι κακώς συνελήφθη αφού πρόκειται για χρέη που είναι σε αναστολή και καλύπτονται από το άρθρο 99.
Την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να οριστεί δικάσιμος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη συνέχεια αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου