Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Χρυσή Αυγή: Αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής

Χρυσή Αυγή,θανατική ποινή,πολιτικά,επαναφορά

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη δολοφονία του 37χρονου αστυνομικού το ακροδεξιό κόμμα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς «του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς εγκληματίες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή επιμένει πως «για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς εγκληματίες. Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.
Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου