Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Κορδέρο τετραετίας

Μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις και προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια




Μετά την απόκτηση του Σταθάκη, αίσιο τέλος είχαν για την ΑΕΚ και οι συνεχής διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό χαφ Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.
Ο ποδοσφαιριστής την Δευτέρα (17/6) συμφώνησε σε όλα με την Ένωση και έτσι θα συνεχίσει να φοράει την "κιτρινόμαυρη" φανέλα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Για να γίνει αυτή η νέα συμφωνία χρειάστηκαν προσωπικού χειρισμοί της υπόθεσης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος έδειξε πως ήθελε τον Κορδέρο στην ΑΕΚ και έκανε την οικονομική υπέρβαση, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.
Συγκεκριμένα, η συμφωνία που έγινε αναφέρει ότι ο Μιγκέλ Κορδέρο θα πάρει μια μεγάλη προκαταβολή, ακούγεται ότι θα φτάνει τις 50.000 ευρώ, ποσό το οποίο σχετίζεται με τα οφειλόμενα του χωρίς να σημαίνει ότι αποτελεί μέρος αυτών.
Τα χρήματα αυτά αξίζουν σχεδόν το μισό του συμβολαίου που θα έχει για τον πρώτο χρόνο στην ΑΕΚ, δηλαδή αυτόν που η ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.
Ο Μιγκέλ Κορδέρο υπέγραψε κλειστό τετραετές συμφωνικό, με τις οικονομικές απολαβές του και για τα τέσσερα χρόνια να ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου