Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Προϊόντα ομορφιάς: 6 τρόποι να κάνεις οικονομία

Καθαρισμός, απολέπιση, ορός, κρέμα ματιών... Η ρουτίνα ομορφιάς περιλαμβάνει συγκεκριμένα βήματα. Ή μήπως όχι; Κάποια πράγματα μπορείς να τα αποφύγεις και να σώσεις και το budget σου!



Καθαρισμός
Αν θέλεις να περιορίσεις την οικονομική σου δαπάνη, προτίμησε τα προϊόντα καθαρισμού «3 σε 1» με τονωτική και ενυδατική δράση που καθαρίζουν απαλά το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ παράλληλα διευκολύνουν την αναπνοή του δέρματος.
Λοσιόν
Ο ρόλος της στον καθαρισμό του προσώπου δε θεωρείται καθοριστικός. Θα έχεις τα ίδια καλά αποτελέσματα, αν απλώς ξεπλύνεις το πρόσωπό σου με άφθονο νερό αμέσως μετά τη χρήση του γαλακτώματος.
Απολέπιση
Εάν μέχρι τώρα έδινες ένα σωρό λεφτά σε ειδικούς για μια χημική απολέπιση, τα προϊόντα επαγγελματικής απολέπισης κατ' οίκον θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Εμπνευσμένα από την Αισθητική Δερματολογία, είναι εύκολα και ασφαλή στη χρήση και σε λίγα λεπτά βελτιώνουν σημαντικά τη λάμψη και την υφή της επιδερμίδας σου.
Κρέμα ματιών
Μπορείς να επενδύσεις σε μια καλή κρέμα ματιών μόνο αν έχεις περάσει τα 30. Στην αντίθετη περίπτωση χαρακτηρίζεται ως υπερβολή η χρήση της, γιατί οι μηχανισμοί ανανέωσης του δέρματος διατηρούνται ακόμη σε πολύ καλή κατάσταση και δε χρειάζονται ενίσχυση.
Ορός
Αυτή η εξειδικευμένη φροντίδα αντιγήρανσης κρίνεται απαραίτητη κυρίως για τις γυναίκες από 35 και πάνω. Στην ηλικία αυτή η επιδερμίδα έχει περισσότερη ανάγκη από δραστικά συστατικά, τα οποία θα περιορίσουν την εμφάνιση των μικρών ρυτίδων και θα απαλύνουν τις γραμμές έκφρασης.
Eνυδάτωση
Χρησιμοποίησε σωστά την ενυδατική σου κρέμα και πίνε αρκετό νερό καθημερινά. Σημασία έχει η ποσότητα που απλώνεις κάθε φορά. Θα πρέπει να είναι λίγη, ώστε να απορροφάται πλήρως από το δέρμα και να μην παραμένει σε αυτό. Διαφορετικά, η συχνή χρήση κρέμας και οι μεγάλες ποσότητες μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή την αφυδάτωση της επιδερμίδας.

1 σχόλιο: