Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

2 ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΙΝΗ!!!!!!

Σωτήρης Νίνης,Παρμα,Ισπανία,αθλητικά,μεταγραφές
Μπέτις και Χετάφε φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη από την Πάρμα, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό.






Ο Σωτήρης Νίνης πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Πάρμα, ωστόσο είναι πιθανό η παραμονή του σ' ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως είναι η Serie A να μην διαρκέσει περισσότερο και να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα άλλο προηγμένο πρωτάθλημα, την Primera Division.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα των "κροτσάτι" μόλις 14 φορές και η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό την επόμενη σεζόν, για να πάρει συμμετοχές και στην συνέχεια να επιστρέψει στην Ιταλία.
Οι εκπρόσωποι του παίκτη αναζητούν την επόμενη ομάδα στην καριερα του και προς το παρόν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έρχεται από την Ισπανία, αφού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μπέτις και η Χετάφε, με τα ισπανικά δημοσιεύματα ν' αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι μπορεί να μην σκεφτούν μόνο τον δανεισμό του 23χρονου μέσου, αλλά ακόμη και το ενδεχόμενο της μεταγραφής, αν και οι αρχικές απαιτήσεις των "παρμέντσι" αγγίζουν τα 5 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου