Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Ετοιμάζουν να αποφυλακίσουν με νόμο τους VIP κρατούμενους;

αποφυλάκιση,δικαιοσύνη,Τσοχατζόπουλος,σκάνδαλα,κοινωνικά

Σχέδιο Νόμου το οποίο ουσιαστικά «αμνηστεύει» μεγάλο αριθμό καταχραστών του Δημοσίου,προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση, με έναν όρο:…
Να επιστρέψουν τα «κλεμμένα»…!!!
Εγκριτοι νομικοί κύκλοι επισημαίνουν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ότι στην προσπάθεια αποσυμφόρησης των ελληνικών φυλακών, το υπουργείο Δικαιοσύνης υποπίπτει στο ολίσθημα να νομιμοποιεί τη δωροδοκία αλλά και τα παρεμφερή οικονομικά εγκλήματα.
Από την άλλη μεριά, στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης αντιτείνουν ότι προτιμούν την επιστροφή των «κλεμμένων» στα δημόσια ταμεία, παρά μια προσχηματική τιμωρία των προσώπων που κατηγορούνται για τα αδικήματα του αποκαλούμενου «λευκού κολάρου».
Ευνοούμενοι είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μερικοί από τους κατηγορούμενους του σκανδάλου των υποβρυχίων, οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης Siemens, καθώς και όσοι βρίσκονται φυλακισμένοι για φορολογικές παραβάσεις.
Aντιθέτως, δεν ευνοούνται πρόσωπα που έχουν διωχθεί για αδικήματα όπως η απιστία, η υπεξαίρεση και η απάτη όπως για παράδειγμα οι συλληφθέντες για τη μεγάλη απάτη του ΙΚΑ Καλλιθέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου