Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Τινάζουν τη μπάνκα οι Αγγελόπουλοι με 12 εκ. ευρώ στον Σπανούλη


συμβόλαιο,ολυμπιακός,Βασίλης Σπανούλης,αθλητικά

«Μυθική» μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόταση που έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να πείσουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μην εγκαταλείψει το «λιμάνι», τη στιγμή που Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας περιμένουν στη... γωνία για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού προσφέρουν γη και ύδωρ στον Σπανούλη και παρά τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε στην Ελλάδα, αποφάσισαν να τινάξουν την μπάνκα και το μπάτζετ της ΚΑΕ στον αέρα, δίνοντάς του ένα ποσό που θα φτάσει ακόμα και τα 12 εκ. ευρώ προκειμένου να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Είναι εύκολα αντιληπτό ότι με αυτή τους την πρόταση οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου ο Σπανούλης να πει το μεγάλο «ναι», κάτι που και ο ίδιος ο παίκτης άφησε να εννοηθεί, αμέσως μετά το τέλος της πολύωρης συνάντησης που είχε το βράδυ της Παρασκευής (05/07) με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.
Αλλωστε, ποσό που αγγίζει τα 12 εκατομμυρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο δύσκολα θα καταφέρει ο Σπανούλης να εξασφαλίσει τόσο από την Μπαρτσελόνα, όσο και από την ΤΣΣΚΑ και αυτός είναι ο πλέον βασικός λόγος που αναμένεται να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε νέο... γάμο, πιθανότατα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της νέας συνάντησης που έχουν προγραμματίσει για το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (08/07).
Εφόσον το super deal των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Σπανούλη ολοκληρωθεί και τυπικά, θα οδηγήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού στην κορυφή της λίστας με τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη.
Οσο για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, απέδειξαν με αυτή τους τη στάση και το... τίναγμα της μπάνκας στον αέρα προς όφελος του Βασίλη Σπανούλη, ότι εξακολουθούν -παρά την απογοήτευσή τους για όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό και την απώλεια του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, να επενδύουν τεράστια ποσά στην ομάδα, αγνοώντας και τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου