Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Συμφωνία με Λάσμε ο Παναθηναικός...

Λάσμε,Παναθηναικός,αθλητικά
Παίκτης του Παναθηναϊκού παραμένει ο Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ συμφώνησε για διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ. Ακολουθούν οι Διαμαντίδης και Φώτσης.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνοντας όλα όσα απαιτούνται προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βγει ενισχυσμένος από αυτή τη διαπραγμάτευση με την πλευρά του Γκαμπονέζου άσου, κατόρθωσε να εξασφαλίσει την αποδοχή του Λάσμε στο νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που του πρότεινε, με αποτέλεσμα οι πράσινοι να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του κορυφαίου σέντερ της Ευρώπης για δύο ακόμη χρόνια.
Ο 31χρονος άσος φαινόταν πως απομακρύνεται από την ομάδα μετά τις απαιτήσεις που πρόβαλε ο μάνατζέρ του τις προηγούμενες ημέρες, όμως όπως αποδείχτηκε και στην πράξη η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του.
Ο Λάσμε αναγνωρίζοντας την πολύ καλή πρόταση του τριφυλλιού, αλλά και το γεγονός ότι μαζί του εκτόξευσε την καριέρα του και το κασέ του, όπως και ότι του αρέσει οικογενειακώς η ζωή στην Ελλάδα και είπε το μεγάλο "ναι".
Είναι χαρακτηριστική η λιτή ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ για την συμφωνία των δύο πλευρών: "Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια".
Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα πάρει κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών. Πλέον, με την παραμονή του Λάσμε, οι πράσινοι κράτησαν στο μεγαλύτερο βαθμό τον κορμό της ομάδας και χωρίς άγχος προχωρούν στις επόμενες κινήσεις τους.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσουν την παραμονή του Διαμαντίδη και την υπογραφή συμβολαίου με τον Φώτση, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης, σειρά παίρνει ο Γιόνας Ματσιούλις για τον οποίο υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου