Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

SEX: 7 κόλπα για να γίνεις καλύτερος στο «κρεβάτι»

Διάβασε λοιπόν 7  κόλπα στο σεξ, που θα σε κάνουν να γίνεις καλύτερος ...
7 κόλπα για να γίνεις καλύτερος στο «κρεβάτι»
«Είμαι άπαιχτος στο κρεβάτι, ξέρω όλα τα γυναικεία κουμπιά και μπορώ να κάνω όλα τα θηλυκά να τρέμουν στα χέρια μου» είναι η ατάκα που ακούμε συχνά από όλους τους άνδρες! Επειδή κανείς δεν είναι τέλειος , μήπως αγόρια έφτασε η ώρα να αφήσετε για λίγο στην άκρη τον ανδρικό σας εγωισμό και να διαβάσετε έξυπνα κολπάκια που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ; 
Συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες καυτές επιθυμίες των γυναικών, που πολλές φορές εσείς οι άνδρες παραμελείτε, με αποτέλεσμα να χάνετε το «παιχνίδι»!
Διάβασε λοιπόν 7  κόλπα στο σεξ, που θα σε κάνουν να γίνεις καλύτερος στο κρεβάτι και γιατί όχι … ο εραστής των ονείρων κάθε γυναίκας που ποθείς!

1. Περιποιήσου τον εαυτό σου ! 
Δεν μπορεί να έχεις μόνο εσύ απαιτήσεις από τη γυναίκα, να είναι στην τρίχα, με περιποιημένο μανικιούρ και σέξι εσώρουχα …. Πρέπει και εσύ να φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση! Μην περιμένεις μετά από μία εξαντλητική μέρα στη δουλειά, να περάσεις μία καυτή, σεξουαλική βραδιά, αν έχεις αφήσει τα γένια αξύριστα και δεν έχεις φρεσκομπανιαριστεί! Θέλεις να την κάνεις να νιώσει ακόμα καλύτερα στο σεξ μαζί σου; Φρόντισε τον εαυτό σου, ξυρίσου, άλλαξε το άρωμά σου και πρόσεξε τα ρούχα αλλά και τα εσώρουχα που θα φορέσεις! Όπως εσένα σε ερεθίζει η καλή εμφάνιση που βλέπεις το ίδιο συμβαίνει και με μας τις γυναίκες!
2. Άναψέ την με χιούμορ και καλή επικοινωνία! 
Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο! Για να ανάψεις μία γυναίκα στο σεξ και να την κάνεις να σου δοθεί χωρίς όρια  και ταμπού πρέπει να την φέρεις στο σημείο να νιώσει άνετα και ελεύθερα μαζί σου! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Με έξυπνο χιούμορ και πολύ καλή επικοινωνία. Επιστράτευσε όλα τα καλόγουστα αστεία σου, μίλησε μαζί της, κάνε την κουβέντα σας πιο παιχνιδιάρικη και καυτή και κάνε την να σου ανοιχτεί για τα προσωπικά της και τις επιθυμίες της.  Ρώτα την τι είναι αυτό που της αρέσει στο σεξ, ποιες είναι οι φαντασιώσεις της, με τρόπο διακριτικό και όχι επίμονο! Όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο το καλύτερο! Αν κάνεις μία γυναίκα να σου ανοιχτεί για τα πολύ προσωπικά της ζητήματα, τότε θα σου ανοιχτεί ακόμα περισσότερο και στο κρεβάτι! Μην ξεχνάς πώς τα θηλυκά στον έρωτα λειτουργούν …εγκεφαλικά!

3. Εκπλήξεις, αιφνιδιασμοί και φαντασία είναι τα must για να μείνουν οι επιδόσεις σου αξέχαστες!
Φίλησέ την ενώ δεν τον περιμένει, δείξε της πόσο την ποθείς την στιγμή που δεν θα το φανταζόταν  και σκέψου τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να κάνεις την ίδια να σου ζητά με πόθο να κάνετε σεξ! Κάθε γυναίκα θέλει τις εκπλήξεις της και τρελαίνεται όταν στο σεξ υπάρχει φαντασία και … «τρέλα»!
4. Δείξε της ότι κατέχεις το «άθλημα», χωρίς όμως να πιέσεις καταστάσεις! 
Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά, ακόμα και στο σεξ! Ακόμα και αν δεν έχεις και πολύ μεγάλη εμπειρία, μην δείξεις ούτε στιγμή ανασφάλεια, δισταγμό ή απειρία! Μην επιμένεις και μην πιέσεις τις καταστάσεις όταν η γυναίκα είναι διστακτική, επιφυλακτική ή δεν θέλει να εκπληρώσει αυτό που της ζητάς!
5. Κάνε πάντα και κάτι καινούριο!
Οι στάσεις που άναβαν την πρώην σου, δεν σημαίνουν απαραιτήτως ότι θα ξετρελάνουν και κάθε γυναίκα! Προσπάθησε να μάθεις το κορμί αλλά και τα γούστα της κοπέλας που κάνεις σεξ, δώσε σημασία στις αντιδράσεις της και δοκίμασε πάντα κάτι διαφορετικό για να την εξιτάρεις! Από την στιγμή που βρεις τις ερωτογενείς της ζώνες … τότε όλα τα ερωτικά σου κόλπα θα της μείνουν αξέχαστα!
6. Άγγιξε το κορμί της σαν να της κάνεις ένα απαλό χάδι! 
Μπορεί να είσαι ασυγκράτητος και να μην μπορείς να δαμάσεις το πάθος και τις ορμές σου …με το μαλακό όμως αγόρι μου …η γυναίκα θέλει χάδι, τρυφερότητα και απαλές κινήσεις σαν χάδι !Δεν είναι όλες οι στιγμές το ίδιο, για αυτό προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον πόθο σου και να την σαγηνεύσεις με λεπτές, χαδιάρικες κινήσεις, σαν να αγγίζεις κάτι πολύτιμο! Ένα μασάζ με αιθέρια έλαια είναι μία πολύ καλή πρόταση για να ξετρελάνεις την παρτενέρ σου και να την διεγείρεις!
7. «Μίλα μου ψιθυριστά, γλυκά, τρυφερά αλλά και …πρόστυχα» 
Κάθε γυναίκα έχει το κουμπί της όμως καμία δεν μπορεί να αντισταθεί όταν ένας άνδρας στο κρεβάτι τις σιγοψιθυρίζει ερωτόλογα με χαμηλή ερωτική φωνή, στο αυτί ….! Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη, ψιθύρισέ της με τον πιο ερεθιστικό τρόπο τις σκέψεις σου, γλυκόλογα και όταν ανάψουν τα αίματα …γίνε και πιο πρόστυχος …σίγουρα θα της αρέσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου