Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αυτές είναι οι 10 πιο περίεργες σεxουαλικές υποθέσεις...


σεξ,διάφορα,


Λέγεται πως το σεx είναι προσωπική υπόθεση και δεν χωρούν σ' αυτό ταμπού. 


Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις ανθρώπων που έφτασαν αυτή τη θεωρία στα όριά της. 

Η αρχή έγινε με έναν άνδρα στη Σουηδία που έκανε σεx με ένα ποδήλατο, και η συνέχεια με τον άνδρα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία ενός καναπέ παρατημένου στο πεζοδρόμιο.
Αλλά αυτά τα περιστατικά δεν είναι και τα μοναδικά. Η εφημερίδα «Sun» συνέταξε μια λίστα με δέκα σεxουαλικές «υποθέσεις» που έχουν ενδιαφέρον.

Πεζοδρόμιο
Ένας έφηβος συνελήφθη στη Σκωτία την ώρα της σεxουαλικής πράξης με το πεζοδρόμιο. Το περιστατικό συνέβη το 2007 και αποδίδεται στο συνδυασμό βότκας και φαρμάκων που είχε καταναλώσει ο «δράστης».

Τραπέζι κήπου
Η αστυνομία του Οχάιο δέχθηκε μία παράξενη κλήση το 2008 από κάποιον που κατήγγειλε πως ο γείτονάς του έκανε σεξ με το τραπέζι του κήπου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας σήκωσε το μεταλλικό τραπέζι κι άρχισε τη σεxουαλική πράξη μέσα στο καταμεσήμερο. Τελικά συνελήφθη και αντιμετώπισε κατηγορίες για προσβολής της δημοσίας αιδούς. «Ήταν εντελώς γuμνός και χρησιμοποιούσε την τρύπα που κανονικά μπαίνει η ομπρέλα για να ικανοποιηθεί σεxουαλικά», περιέγραψε ο αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο...

Φανοστάτης
Την ίδια χρονιά στην Αγγλία ένας άνδρας συνελήφθη επειδή έκανε σεx με ένα φανοστάτη. Η επιλογή του σημείου και του φανοστάτη μάλλον δεν ήταν τυχαία καθώς ο άνδρας έκανε ό,τι έκανε μπροστά από μία πολυκατοικία όπου τύχαινε να ζουν πολλές single γυναίκες.

Ηλεκτρική σκούπα
Ένας Πολωνός πιάστηκε στη Βρετανία σε σεxουαλικές περιπτύξεις με μία ηλεκτρική σκούπα. Ο άνδρας συμμετείχε σε εργασίας που γίνονταν σε νοσοκομείο στο Λονδίνο και κάποια στιγμή που μπήκε μέσα το προσωπικό, εκείνος ζούσε μια πολύ προσωπική στιγμή. Για την υπεράσπισή του ο άνδρας είπε πως στην πραγματικότητα απλά προσπαθούσε να στεγνώσει το εσώρουχό του και πως αυτό είναι κοινή πρακτική στη χώρα του.

Φράχτης
Το να είσαι μεθυσμένος δεν αποτελεί δικαιολογία για την παραβίαση του νόμου, όπως ανακάλυψε ένας άνδρας στο Λονδίνο που συνελήφθη, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, σε σεxουαλική πράξη με έναν φράχτη. Η αστυνομία τον χώρισε από τα. κάγκελα τη συντροφιά των οποίων απολάμβανε κι εκείνος κατηγόρησε τους αστυνομικούς πως άσκησαν βία σε βάρος του.

Φουσκωτή βάρκα
Θα λέγαμε πως μια φουσκωτή βάρκα είναι άχρηστη έξω από το νερό αλλά ένας άνδρας από το Σινσινάτι των ΗΠΑ βρήκε τρόπο να την αξιοποιήσει. Ο άνδρας συνελήφθη όταν πιάστηκε σε ένα στενάκι σε σεxουαλική δράση με τη βάρκα... Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε μόνο επειδή αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και πως χρειαζόταν βοήθεια.

Βάζο με σάλτσα
Είπαμε, στον έρωτα όλα επιτρέπονται αλλά ένας άνδρας στην Αυστραλία το παράκανε: η αστυνομία τον έπιασε να κάνει σεx με ένα βάζο με σάλτσα για μακαρόνια και μάλιστα στην άκρη του δρόμου. Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί νόμιζαν πως ο δράστης ήταν οπλισμένος. Ωστόσο όταν τον ακινητοποίησαν δεν βρήκαν όπλα αλλά μόνο τον ίδιο στη θέση του οδηγού με τα γεννητικά όργανα μέσα στο βάζο...
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε υλικό πορνoγραφίας, γυναικεία καλσόν και αυτοσχέδια βοηθήματα.

Σωλήνες
Η ιδιαιτερότητα της υπόθεσης του άνδρα που έκανε σεx με σωλήνα είναι πως δεν κάλεσε κάποιος γείτονάς του την αστυνομία αλλά ο ίδιος, καθώς χρειάστηκε βοήθεια όταν το πέoς του κόλλησε στο σωλήνα...
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πριν τον παραλάβουν οι γιατροί χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες για να καταφέρουν να βγάλουν το σωλήνα...

Πινακίδες
Το 2007 ένας άνδρας συνελήφθη σε έναν κήπο φορώντας γυναικεία εσώρουχα και κρατώντας μία βιντεοκάμερα. Το βιντεοσκοπημένο υλικό έδειχνε τον ίδιο σε πολύωρες περιπτύξεις με πολλές πινακίδες στο δρόμο!

Παγκάκι
Ένας 41χρονος πέρασε δύσκολες ώρες στο Χονγκ Κονγκ όταν, κατά τη διάρκεια της σεxουαλικής πράξης με ένα παγκάκι στο πάρκο, το πέoς του κόλλησε ανάμεσα στα ξύλα!
Η αστυνομία τον βρήκε μπρούμυτα στο παγκάκι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο- μαζί με το παγκάκι.
Χρειάστηκε επιχείρηση τεσσάρων ωρών για να ελευθερωθεί από τα «δεσμά» του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου