Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μπλόκο από UEFA στον Παναθηναϊκό

Η UEFA απέρριψε τον φάκελο του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Την ευθύνη στην ΕΠΟ ρίχνουν οι πράσινοι που κάνουν λόγο και για προσφυγή στο CAS.




Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA είπε "όχι" στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τον φάκελο του και την σχετική αδειοδότηση για συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της φετινής σεζόν.
Παρά την παρουσία του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου και της εξηγήσεις του αποφάσισε να απορρίψει τον φάκελο των πράσινων και να μην τους δώσει άδεια. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν πάρει άδεια και ο ΠΑΣ, το πιο πιθανό σενάριο, στην Ευρώπη θα αγωνιστεί η Ξάνθη.
Αυτό που μένει να δούμε και να ξεκαθαρίσει είναι αν το "όχι" της UEFA θα επιφέρει πρόβλημα και εντός των συνόρων με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι κατηγορηματικοί πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό την απόρριψη του φακέλου του Τριφυλλιού κάνοντας σχετική επίθεση στην ΕΠΟ και τονίζοντας ότι θα προσφύγει στο CAS καθώς όπως αναφέρουν οι πράσινοι ο φάκελος είναι πλήρης.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.



Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου