Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Όλα του γάμου εύκολα! Γλύτωσε από 3 συχνά βάσανα

γάμος,βάσανα,κοινωνικά
Την ημέρα του γάμου σου θέλεις να είναι όλα τέλεια. Δες πως θα αντιμετωπίσεις 3 από τα πιο συχνά …δράματα που μπορεί να σου προκύψουν και απόλαυσε τη μεγάλη ημέρα σε όλο της το μεγαλείο!




Γαμήλιο δράμα

Επίμονος βήχας
Ίσως η αλλεργία, ίσως το χθεσινοβραδινό πάρτυ, πάντως ένας επίμονος βήχας σε έχει πιάσει από το πρωί και φοβάσια ότι θα εκνευρίσεις ακόμα και τον παπά…

Η λύση
Φάε ένα κομμάτι σοκολάτα. Περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται θεοβρομίνη, το οποίο Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι είναι πιο αποτελεσματικό από αρκετά σκευάσματα για να καταπραΰνει το βήχα.

Γαμήλιο δράμα

Πονοκέφαλος από το αλκοόλ
Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς σου εύχονται με ένα ποτήρι στο χέρι. Η δεξίωση δεν έχει ακόμα αρχίσει και εσύ έχεις ήδη έναν απίστευτο πονοκέφαλο.
Η λύση
Κάνε νόημα σε ένα σερβιτόρο και ζήτησε να σου φτιάξουν έναν καφέ. Η καφεΐνη συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, ηρεμώντας την αίσθηση πονοκεφάλου. Θα νιώσεις καλύτερα μέσα σε 20 λεπτά, αλλά για μην ξανάρθει ο πονοκέφαλος καλύτερα να συνεχίσεις μόνο με νερό.

Γαμήλιο δράμα

Σε παθαίνουν τα παπούτσια σου…
Με τόσες ώρες ορθοστασία φορώντας ψηλοτάκουνα απέκτησες φουσκάλες στα πόδια και ο χορός μόλις άρχισε.
Η λύση
Καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Το παθαίνουν σχεδόν όλες οι νύφες. Ζήτα από τη μαμά σου ή την κουμπάρα να έχουν αυτοκόλλητα επιθέματα για φουσκάλες. Το σχέδιο Β; Άπλωσε λίγη βαζελίνη ή lip balm στο σημείο για να μειώσεις την τριβή. Κι αν δεν πιάσει τίποτα; Βγάλε τα παπούτσια σου και χόρεψε ξυπόλητη (δε θα είσαι η μόνη νύφη που το έχει κάνει αυτό)! Είναι καλοκαίρι και μόλις παντρεύτηκες – κοίτα να ευχαριστηθείς την ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου