Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Oι επώνυμοι που διασκέδασαν στο Posidonio. Παράταση εμφανίσεων έως και τις 4 Αυγούστου.

επώνυμοι, Posidonio. gossip


Η Κωνσταντίνα, ο Χρήστος Χολίδης, ποδοσφαιριστές κι οι νέοι Master Tempo, διασκέδασαν στο Posidonio με Κωνσταντίνο Αργυρό και τους: Ελένη Χατζίδου, Ιωακείμ Φωκά, Μαρία Καρλάκη, Πάρι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει το σύνθημα της διασκέδασης με τις νέες επιτυχίες του « Ποτέ ξανά», «Παιδί γενναίο», «Μια νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», «Τέλος καλό», «Γιατί εγώ» κι οι παρευρισκόμενοι ακολουθούν με έκδηλο ενθουσιασμό!

Ανεβασμένη κρατά την διάθεση η Ελένη Χατζίδου. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Κεφάλι αγύριστο».

Χειροκρότημα εισπράττουν ο Ιωακείμ Φωκάς, ο Πάρις , η ΜαρίαΚαρλάκη.

Στο Posidonio διασκέδασαν ο Χρήστος Χολίδης κι οι ποδοσφαιριστέςΒασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μανιάτης. Ο Χρήστος Χολίδης μάλιστα ερμήνευσε τραγούδια του όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός του παραχώρησε το μικρόφωνο.

Με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού ήρθε σε μεγάλα κέφια οΠαναγιώτης Ταχτσίδης που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Στο Posidonio διασκέδασε η Κωνσταντίνα η οποία εκφράστηκε με θερμά λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ερμήνευσε διαχρονικές επιτυχίες της και στην πίστα τραγούδησε ντουέτο με το Κωνσταντίνο Αργυρό το «Δηλητήριο».

Στο Posidonio, γλέντησαν οι νέοι Master Tempo που έκαναν και μια βόλτα από τα καμαρίνια. Οι νέοι Master Tempo είχαν μια φιλική κουβέντα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Σε ευδιάθετο κλίμα ήταν η συνάντησή τους με την Ελένη Χατζίδου και τους JackPot .
Οι νέοι Master Tempo επισκέφθηκαν τον Ιωακείμ Φωκά και τον Πάρι.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι η παρέα του, δημιουργούν το αδιαχώρητο στο Posidonio και μετά τις 4 Αυγούστου θα γίνει μια πάυση 15 ημερών και θα επιστρέψουν ανανεωμένοι και με πολύ κέφι για τον χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου