Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Προφορική συμφωνία με Γκαλέτι!

Σε προφορική συμφωνία με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ήρθε ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης. Μέχρι την Παρασκευή στην Κρήτη ο Αργεντινός!




Εδώ και λίγες ημέρες ο Μάνθος Πουλινάκης έχει δεσμευτεί πως ο ΟΦΗ είναι κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν.
Όλα δείχνουν λοιπόν πως η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα και το "μπαμ" του καλοκαιριού θα ακούει στο όνομα Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Ο 33άχρονος άσος, που ταλαιπωρήθηκε από κάποια προβλήματα υγείας τα οποία κι έχει ξεπεράσει (σύμφωνα με τον ίδιο), θέλει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο σιγά σιγά και ο ΟΦΗ του δίνει αυτή τη δυνατότητα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Παρασκευή ο Γκαλέτι θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας, από τους οποίους ζήτησε να του φυλάξουν τη φανέλα με το νούμερο "7"!
Όσον αφορά το οικονομικό η συμφωνία είναι δεδομένη, οπότε ουσιαστικά περιμένουμε απλά τις ανακοινώσεις, εκτός κι αν προκύψει κάτι απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.
Έχει και συνέχεια...
Ο Γκαλέτι δεν είναι η μοναδική μεταγραφή που ετοιμάζουν στον ΟΦΗ, αφού ήδη γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή με τα ονόματα των Κάλαϊτζιτς, Κόρμπου να ακούγονται έντονα, ενώ όπως σας είχαμε αποκαλύψει υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον Νέμεθ.
Η εβδομάδα που μας έρχεται λοιπόν αναμένεται καυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου