Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Μυστηριώδης σύγκρουση στον αέραΑναγκαστική προσγείωση έκανε ένα επιβατικό αεροσκάφος των κινεζικών αερογραμμών, μετά τη μυστηριώδη σύγκρουσή του, ενώ βρισκόταν σε πτήση, με κάποιο ξένο αντικείμενο. Η σύγκρουση στα 26.000 πόδια είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί το αεροπλάνο ζημιά στο ρύγχος του.


Το μπροστινό μέρος του Boeing 757 της Air China παραμορφώθηκε, ενώ μετά την προσγείωση οι ειδικοί παρατήρησαν γρατσουνιές και σημάδια.

Το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την Κίνα, όταν ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από το μπροστινό μέρος. Ο πιλότος είπε πως το αεροσκάφος έχασε την ισορροπία του κι εκείνος αμέσως ειδοποίησε τους υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, η οποία του επέτρεψε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο.

Ειδικοί λένε πως η εξέταση του περιστατικού δημιουργεί υποψίες για σύγκρουση με κάποιο «ξένο αντικείμενο». Δεν πιστεύουν πως επρόκειτο για κάποιο σμήνος πουλιών, καθώς δεν βρέθηκε αίμα ή πούπουλα στο παραμορφωμένο ρύγχος.

Στο Διαδίκτυο δεν έλειψαν τα σενάρια για σύγκρουση του αεροσκάφους με UFO ή με μη επανδρωμένο αεροσκάφος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου