Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Κι άλλο μωρό βρέθηκε πεταμένο μέσα σε σωλήνα! Αυτή τη φορά στην Ισπανία

Ένα μήνα μετά το σοκαριστικό περιστατικό με το μωρό που βρέθηκε πεταμένο σε σωλήνα στην Κίνα, η υφήλιος συγκλονίζεται από ένα εξίσου τραγικό γεγονός!

baby1.jpg

Μια 26χρονη μητέρα στην Ισπανία, πέταξε το μόλις ΔΥΟ ημερών νεογέννητο σε σωλήνα, μιας καιδεν το ήθελε, αλλά δεν είχε χρήματα για να κάνει έκτρωση!
baby2.jpg
Το μωράκι, έμεινε για 40 ολόκληρες ώρες σφηνωμένο μέσα στο σωλήνα, μέχρι που οι γείτονες κάλεσαν τους πυροσβέστες, πιστεύοντας πως είχε εγκλωβιστεί μια γάτα που νιαούριζε!
Οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, μιας και το μωρό ήταν τυλιγμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία η 26χρονη «μάνα» είχε ανοίξει μια τρύπα, ώστε να το αφήσει να αναπνέει.
Χαρακτηριστικό είναι πως το νεογέννητο είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο!
Η μητέρα συνελήφθη, και η δικαιλογία της στους αστυνομικούς, ήταν πως δεν είχε λεφτά για να κάνει έκτρωση, με αποτέλεσμα ν΄αναγκαστεί να ξεφορτωθεί το μωρό με αυτόν τον τραγικό τρόπο! Η Αστυνομία ερευνά, αν για την αποτρόπαια πράξη είχε και συνεργό.
baby3.jpg
Το δυο ημερών νεογνό, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, όμως η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή από τους γιατρούς, μιας και έχει ένα σπασμένο χέρι και πολλά άλλα τραύματα.

πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου