Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Μπλόκο» στο Απήλιον!

Στον «αέρα» φαίνεται ότι βρίσκεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού για το «Απήλιον», αφού ο Κωνσταντίνος Τσακίρης φέρεται να άλλαξε τη στάση του σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής




.


Μπορεί η υπόθεση του νέου προπονητικού κέντρου του Τριφυλλιού να θεωρούνταν «κλεισμένη» το προηγούμενη διάστημα, ωστόσο υπάρχει όπως όλα δείχνουν ανατροπή δεδομένων. Ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου υπήρχε προφορική συμφωνία, με το deal να κλείνει στα 10 εκατ. ευρώ και η αποπληρωμή να γίνεται σε βάθος δεκαετίας.

Όλα αυτά ωστόσο μόνο στα... λόγια, αφού υπογραφές δεν είχαν μπει και πλέον ο Κωνσταντίνος Τσακίρης φέρεται να έχει αλλάξει τη στάση του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Live Sport» ζητάει ένα ποσό που φτάνει περίπου στις 800.000 ευρώ ως προκαταβολή και παράλληλα η αποπληρωμή να γίνει σε τρεις δόσεις και διάστημα πολύ μικρότερο των δέκα χρόνων.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να... μπλοκάρει η αγοράς αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει η απαραίτητη ρευστότητα για να διατεθεί ένα τέτοιο ποσό ως προκαταβολή, ούτε φυσικά και να αποπληρώνονται δόσεις της τάξης των 3 εκατ. ευρώ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Οι δύο πλευρές άντως βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, προσπαθώντας να φτάσουν στη χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί σε... φιάσκο η υπόθεση του «Απήλιον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου