Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η (μεγάλη) Παρασκευή του Βερδού

Ο Τζοάν Βερδού δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έτσι την Παρασκευή αναμένεται να μπει (λογικά) ένα τέλος σ' αυτό το μίνι σήριαλ. Δεν πήγε για μεταγραφές στην Γαλλία ο Γιάννης Βρέντζος, λένε από την ΠΑΕ.




Έχουν περάσει έξι ημέρες από τη στιγμή που ο Τζοάν Βερδού ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε και έφυγε ικανοποιημένος από την πρόταση του Ολυμπιακού, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.
Ο Καταλανός μέσος, βρίσκεται στην πατρίδα του και μιλά με την γυναίκα του για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, κάτι που δεν βλέπει με θετικό μάτι η ίδια. Η κυρία Βερδού προτιμά να παραμείνει Ισπανία, όμως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο...
Ο πρώην αρχηγός της Εσπανιόλ, ζήτησε και πήρε χρόνο από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ προκειμένου να δώσει μια απάντηση στην δελεαστική πρόταση που του έκανε, όμως ούτε την Πέμπτη υπάρχει κάποιο νέο.
Αυτό σημαίνει πως ο 30χρονος επιτελικός μέσος και το μίνι σήριαλ που έχει δημιουργηθεί, θα λήξει (λογικά) την Παρασκευή, όταν και θα ανακοινώσει την απόφασή του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμα λοιπόν, για να δούμε αν τελικά ο Τζοάν Βερδού, αποφασίσει να μετακομίσει στο Λιμάνι και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Σ' ό,τι αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όμως αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν πως αρκετές ομάδες δεν έχουν ακόμα προπονητή, ενώ ο Ολυμπιακός έχει κάνει τέσσερις μεταγραφές και έχει ακόμα 20 μέρες για την έναρξη της προετοιμασίας του.
Τέλος, το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στην Γαλλία δεν αφορά κάποια μεταγραφή, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου