Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Έδεσε το σκύλο του στο αγροτικό του και τον έσερνε σε κεντρικό δρόμο του Πύργου!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και διερχόμενοι της οδού Ρήγα Φεραίου στον Πύργο όταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.


Έδεσε το σκύλο του στο αγροτικό του και τον έσερνε σε κεντρικό δρόμο του Πύργου!

Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστός επαγγελματίας του Πύργου είχε δέσει στο αγροτικό αυτοκίνητο του με αλυσίδα τον σκύλο του και τον έσερνε στην άσφαλτο!

Ο άτυχος σκύλος έκλαιγε με λυγμούς από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά που του επιφύλασσε ο «αφέντης» του που δεν δίστασε να τον υποβάλλει στο συγκεκριμένο μαρτύριο και μάλιστα καταμεσής ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πύργου!

Τις κραυγές του πόνου και το βασανιστήριο του ζώου άκουσαν και είδαν πολλοί πολίτες… ένας από αυτούς μάλιστα σταμάτησε τον οδηγό και του ζήτησε εξηγήσεις για την κακοποίηση του ζώου για να «εισπράξει» την απίστευτη ατάκα… «δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω»! Μετά από αυτό τράπηκε σε φυγή…

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, περιπολικό της οποίας κατέφθασε στο σημείο με τους Αστυνομικούς ν` αντικρίζουν στο δρόμο τα αίματα του σκύλου από τις γδαρμένες πατούσες του και να κινούν την διαδικασία του Αυτόφωρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου