Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

"Έφυγε" ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης μετά από μάχη επτά ημερών που έδωσε σε νοσοκομείο του Μπίντγκος.




Οι γιατροί που παρακολουθούσαν εξ αρχής τον Έλληνα πρωταθλητή του κανόε καγιάκ ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι ήταν κλινικά νεκρός, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες.
Παρόλα αυτά η οικογένεια του Κιλιγκαρίδη έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να μην αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα προκειμένου να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα. Εν τέλει ο 37χρονος κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης.
Το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγα λεπτά περιέγραφε επ' ακριβώς την κατάσταση του Κιλιγκαρίδη.
Ο Κιλιγκαρίδης είχε μεταβεί στην Πολωνία για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (δεν έλαβε μέρος) και την περασμένη Τρίτη 4 Ιουνίου βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο που διέμενε στο Μπίντγκος. Μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο (ανεύρυσμα) και άμεσα του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή μήπως και αντιδράσει ο οργανισμός του προκειμένου να χειρουργηθεί.
Δεν υπήρξε ωστόσο αποτέλεσμα και μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο ο Κιλιγκαρίδης, έχοντας παραμείνει σε κώμα για όλο αυτό το διάστημα, έφυγε από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου