Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Στα κόκκινα ο υδράργυρος: 35 βαθμοί Κελσίου και σκόνη απο την Αφρική



Αισθητή άνοδο θα παρουσιάσει ο καιρός, αφού σήμερα ο καιρός προβλέπεται αίθριος και ζεστός με τη θερμοκρασία να αγγίζει κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με μικρή πιθανότητα βροχής στα γύρω ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά απο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μπόρες στη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά της Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην Ηπειρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου