Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Δίνει 2 εκατομμύρια σε Χάινς ο Ολυμπιακός

Ανέβασε κι άλλο την προσφορά του ο Ολυμπιακός στον Κάιλ Χάινς, δίνοντάς του 2 εκατ. δολάρια και πλησιάζοντας την πρόταση της ΤΣΣΚΑ (2.4 εκατ). Το σκέφτεται ο Αμερικανός, που δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα πράξει




Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κάιλ Χάινς και για την επόμενη σεζόν, ο Αμερικανός δεν έχει ακόμη αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του καθώς τον πολιορκεί και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασαν την προσφορά τους, προτείνοντας στον παίκτη αποδοχές 2.000.000 δολαρίων για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αυτή τη στιγμή, ο Χάινς βρίσκεται στην πατρίδα του και εξετάζει όλες τις παραμέτρους της επόμενης μέρας στην καριέρα του.
Δεν είναι και μικρή υπόθεση, ένας μπασκετμπολίστας που πριν από δυο χρόνια έπαιρνε δεν έπαιρνε 250.000 δολάρια, να έχει, πλέον, μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία στα χέρια του.
Ο Ολυμπιακός με τον οποίο πέρασε μια συναρπαστική διετία, κατακτώντας ισάριθμες φορές την Ευρωλίγκα (ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής Ελλάδας, πέρσι) έχει εκτιμήσει απόλυτα την προσφορά του, προτείνοντάς του διετές συμβόλαιο με αποδοχές που έφτασαν πλέον το 1.000.000 δολάρια ετησίως.
Η "ερυθρόλευκη" διοίκηση έστειλε μήνυμα στον Χάινς ότι θέλει να τον έχει και τα επόμενα δυο χρόνια στο ρόστερ της ομάδας.
Προφανώς, η ΤΣΣΚΑ εξακολουθεί να έχει κάνει την καλύτερη οικονομική προσφορά (2.4 εκατομμύρια δολάρια) και το μπαλάκι πάει, πλέον, στον ίδιο τον Χάινς. Οι Ρώσοι θεωρούν σίγουρο ότι θα πει το "ναι".
Η απόφασή ανήκει στον ίδιο. Αν σκεφτεί καθαρά με οικονομικά κριτήρια θα προτιμήσει τους Ρώσους, αν βάλει το συναίσθημα του στη μέση, ίσως να διαλέξει πάλι τον Ολυμπιακό, που έχει αποδείξει εμπράκτως ότι επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.
Παρά τα αντίθετα που διαδίδονται από χθες, ο Χάινς δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Φυσικά δεν πρόκειται να το ... καθυστερήσει πολύ. Αλλά πραγματικά δεν έχει αποφασίσει το αν θα πει το ναι στον Ολυμπιακό, ή θα προτιμήσει το ταξίδι στη παγωμένη Μόσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου