Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Έκρυψε στο πατάρι τους ματάκηδες φίλους του

Πάτρα,πατάρι,ματάκηδες,κοινωνικά
Πλήρωσε το «μάτι»… με ράμματα στο κεφάλι!
Δυσάρεστη εξέλιξη είχε για τρεις φίλους η απόφασή τους να «διασκεδάσουν» εκμεταλλευόμενοι την «καψούρα» που είχε νεαρή φοιτήτρια που διαμένει στην περιοχή του ΤΕΙ (όχι στην Εστία) με 30χρονο οικοδόμο από τη Νεάπολη Ζαρουχλεϊκων!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος (όμορφος άνδρας με ωραίο σώμα) κάλεσε την νεαρή στο σπίτι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά, όμως… είχε «κρύψει» και τους δύο κολλητούς του στο πατάρι του δωματίου, ώστε να μπορούν να «απολαμβάνουν» το θέαμα!
Το ζευγάρι ξεκίνησε τα ερωτικά «τερτίπια» στο κρεβάτι και οι δύο φίλοι του οικοδόμου… δεν έχαναν σκηνή. Μάλιστα κάποια στιγμή έβγαλαν και τα κινητά τους τηλέφωνα για να βιντεοσκοπούν καλύτερα!
Ο οικοδόμος και η νεαρή συνέχιζαν… απτόητοι, κάποια στιγμή όμως οι δύο φίλοι που είχαν ανέβει στο πατάρι έχασαν την ισορροπία τους (προφανώς είχαν τεντωθεί για να βιντεοσκοπούν καλύτερα) και ο ένας… (μπορεί και οι δύο δεν γνωρίζουμε καλά αυτή τη λεπτομέρεια) βρέθηκε… στο πάτωμα!
Η γυναίκα άκουσε θόρυβο… πετάχτηκε από το κρεβάτι και έπαθε σοκ αντιλαμβανόμενη τις της είχε «στήσει» ο σύντροφός της!
Μάλιστα σαν μία κίνηση πρώτης αντίδρασης άρπαξε αντικείμενο από το δωμάτιο και με αυτό χτύπησε στο κεφάλι τον έναν από τους δύο «ματάκηδες»! Ο νεαρός υπέστη σοβαρό τραύμα στο μέτωπο, μεταφέρθηκε στο Νοσκομείο και μάλιστα οι γιατροί του έκαναν ράμματα για να επουλωθεί γρηγορότερα η πληγή.
Η νεαρή φοιτήτρια φώναζε για αρκετή ώρα, τα έβαλε με τον σύντροφό της ο οποίος… δεν ήξερε τι να πει! Δεν περίμενε πως το σχέδιό του θα είχε τέτοια κατάληξη!
Τελικά η κοπέλα έφυγε άρον άρον από το σπίτι, ωστόσο η εξέλιξη της ιστορίας συζητήθηκε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες τόσο στη Νεάπολη όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου