Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Χατζηδάκης:«Δεν καταργείται η δημόσια ραδιοτηλεόραση»

Κωστής Χατζηδάκης,Πολιτικά,δηλώσεις,ερτ,

Χατζηδάκης: Άλμα στο κενό αγκαλιά με το χθες ή πορεία προς τα εμπρός;

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά έχει ένα στόχο: Να αποτρέψει τα χειρότερα για τη χώρα και να τη βάλει σε ένα ασφαλές λιμάνι» επισημαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
«Μέχρι τώρα έγινε κατορθωτό να μπουν στο περιθώριο τα σενάρια grexit, να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος και να προκληθεί και πάλι επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα. Η ελπίδα και πάλι ανθίζει, όμως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και ένα βασικό εργαλείο είναι να αλλάξουμε το κράτος και τις δομές του και από ένα ελλειμματικό γίγαντα να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, μικρότερο και αποτελεσματικό κράτος που να σέβεται τους πολίτες και να ανταποκρίνεται στις θυσίες τους.

Επομένως, με αφορμή την ΕΡΤ το ερώτημα που πρέπει όλοι να απαντήσουμε είναι μεταρρυθμίσεις ή στασιμότητα. Άλμα στο κενό αγκαλιά με το χθες, ή πορεία προς τα εμπρός; Και σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντήσουμε όλοι.
Εν προκειμένω, είναι σαφές ότι δεν καταργείται η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Αντίθετα αλλάζει και εκσυγχρονίζεται. Οι συνθήκες απαιτούν σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Οι διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος διότι πολύ απλά υπηρετούν το συμφέρον των πολλών ανυπεράσπιστων Ελλήνων» προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου